Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy hozhatnám vissza win7-en?...

Hogy hozhatnám vissza win7-en? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ha egy mappára klikkeltem egyszer, akkor megmutatta a méretét, fájlok számát alul, ha egy zenefájlon csináltam ezt, akkor a hosszát, méretét, minősítését mutatta(rajz).

[link]

2012. júl. 24. 18:39
 1/5 Hazardteam ***** válasza:
Kezdetnek megtenné, ha ledózerolnád ezt a csúnya Lion skin-t róla.. amúgy sem így néz ki. Nem azután borult meg az fájltulajdonságok kijelzése, miután felraktad ezt a vacakot?
2012. júl. 24. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
nem, utánna, de nem közvetlenül. Miért töröljem le? sztem jól néz ki. Akkor gyorsabb lessz?
2012. júl. 24. 19:05
 3/5 Hazardteam ***** válasza:
Azért, mert úgysem fog úgy kinézni, meg aztán ezt a "skinezést" úgy éri el, hogy rendszerfájlokba piszkál a telepítője. Valszeg átírogatott valamit. figyi, tök egyszerű. Letörölteted a géppel, vagyis visszaállítod aze eredeti állapotot, ha azt látod, hogy visszaállt az infó kijelzés a fájlokról, akkor egyértelműen ez a skinező progi a ludas. Ha meg nem, akkor visszateszed max és keresel más megoldást.
2012. júl. 24. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Kevésbé "pusztító" eljárási mód? Te szeretnéd, ha mindent letörölnének a gépedről, egy jelentéktelen hibáért?
2012. júl. 24. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
CustoPack Tools-al dobtam fel, nem elég, ha azzal visszaállítom a témát?
2012. júl. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!