Lehet ilyen koax kábelt venni?
Nem igazán találtam ahogy keresgéltem, olyan kéne ami jó a nethez, átköltözök majd másik szobába de rövid a kábel és nem ér át a másik szobába.Olyat nem találtam ami olyan lenne aminek az egyik vége olyan mint a modemnek a befogadó csatlakozója a másik meg olyan amit a modembe kell beledugni, mert én úgy gondoltam, hogy így össze lehetne kötni a mostani kábellel.
Nem tudom van-e ilyen, vagy hol lehetne venni vagy hogy lehetne megoldani...
Bármelyik számításteknikai szaküzletet felkeresed, elmondod ugyan ezt amit leírtál, biztosan meg tudják oldani. előtte mérd le hány méterre lenne szükséged, Egy kis ráhagyással. Ezeket a vezetékeket nem nagyon szerencsés toldani. megmondod az eladónak, hogy ennyi méter, és ott a helyszínen "le is gyártja" neked.
Kb 90-100 Ft /Méter
Kösz!
Sajnos mikor bekötötték a netet nem gondoltuk, hogy másik szobába kell majd átmenni a gépnek, ezért csak annyit hagytak amennyi a mostani szobához elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!