Hogyan tudok egyszerre - kb.60 képet - elküldeni?
Figyelt kérdés
Tömöritésről ugyan hallottam, de - kezdő lévén - nem tudom miként kell.2012. júl. 24. 02:36
1/7 anonim válasza:
Szép éjszakát. Letöltöd a 7zipet. Feltelepíted. Újraindítod a gépet. Jelöld ki a fájlokat. Jobb egérgomb. Tömörítés vagy ilyesmi. :)
2/7 anonim válasza:
Ha jpg képekről van szó, azok már tömörítve vannak, azokat hiába tömörítenéd tovább, a méretcsökkenés minimális lesz.
Mindössze annyit érsz el a tömörítéssel, hogy egy fájlban lesz a 60 kép, és a fogadó félnek - ha szintén kezdő - szintén problémás lehet a kitömörítés.
3/7 lindmayer válasza:
total commander mindegyik gépen van
egy mappába teszed a képeket kijelölöd az egérrel és a fájl becsomagolásra kattintva becsomagolod(jó lesz az alap beállítás)
ezt elküldöd és az illető meg a fájl kicsomagolás paranccsal kicsomagolja
4/7 anonim válasza:
"total commander mindegyik gépen van" - azért ebben nem lennék ilyen biztos...
5/7 anonim válasza:
Google Drives
Feltöltöd egy mappába, a linkjét elküldöd emailben.
/állítsd be azt, hogy a link birtokában bárki letöltheti, de nem módosíthatja/
7/7 lindmayer válasza:
jó, oké nincs mindegyik gépen total commander, én is találkoztam már egy ilyennel(de csak egyszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!