Mindig mikor bekapcsolom a gépem elkezd a proci hűtő zörögni de nagyon hangosan és legalább fél órát kell várni hogy működjön rendesen. Mért van ez? Mit tudnék csinálni hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Minden nap mikor bekapcsolom a gépet elkezd zörögni a processzor hűtő de nagyon hangosan... Máskor is volt ilyen bajom és vettem procihűtőt és egy idő után (kb 3 hónap) után megint elkezdte azt... Mit kéne tennem?2012. júl. 23. 23:00
3/10 anonim válasza:
Ventit cserélni kell, mert csapágyas lett.
4/10 A kérdező kommentje:
nem lóg bele semmi megnéztem direkt:)
oké majd veszek új ventit... de remélem az nem fogja csinálni...
am mitől lesz csapágyas?
2012. júl. 24. 00:13
6/10 A kérdező kommentje:
akkor majd veszek új ventit és akkor már vigyázok rá hogy ne legyen csapágyas meg minden ilyesmitől:D
2012. júl. 24. 11:13
7/10 anonim válasza:
:D
amit leírtam az igaz
de mivel nem látom fizikailag a koszos gépedet ezért csak ezt tudom írni
8/10 A kérdező kommentje:
csak a proci hútő koszos:) lehet akkor hogy kikéne takaritani és akkor nem lesz rajta kosz és jó lesz?! :D
2012. júl. 24. 13:19
9/10 anonim válasza:
Sürített levegővel fújd ki, minél előbb, ha leáll a venti, az sokkal nagyobb baj lehet.
10/10 A kérdező kommentje:
majd kompresszorral adom neki XD
2012. júl. 24. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!