Kékhalált kapott a gépem, azóta nem indul el a windows, és újratelepíteni se tudom. Lehet e ezzel még valait kezdeni vagy vigyem szervizbe?
Figyelt kérdés
Az oprendszer windows 7 home premium, 32 bites. A laptop dell inspiron n5010.2012. júl. 22. 20:21
2/12 anonim válasza:
mi az h nem tudod újratelepíteni?
3/12 anonim válasza:
Olvasd el, aztán először kapcsold ki az automatikus újrainditást. A hibakód alapján keress rá, ki fog derülni, mi okozza.
4/12 anonim válasza:
"Még csak ki sem ír semmit!"
Ebben az esetben ellenőrizzük a kábeleket, csatlakozásokat! Ha ez nem elég, akkor alkatrészek cserélgetésével rábukkanhatunk a problémás alkatrészre, ami nagy eséllyel a tápegység vagy az alaplap lesz.
5/12 A kérdező kommentje:
Még garanciás, tehát ha hardveresen van probléma akkor szervizbe viszem. Ha megpróbálom újratelepíteni rákattintok a telepítés gombra, és utána nem csinál semmit.
2012. júl. 22. 20:58
6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy gyárihibás az alaplap. Ha garanciás, akkor a legjobb szervízbe vinni.
7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként hibaüzenet nincs, bejön a dell logó ahol meg tudom nyitni a BIOS-t, aztán sötét a képernyő, és nem csinál semmit.
2012. júl. 22. 21:06
8/12 anonim válasza:
20 51-es vagyok: akkor az lesz, amit belinkeltem, kábelek, csatlakozók, táp vagy alaplap. Én a tápra tippelnék.
9/12 anonim válasza:
Pittyegő hang van? Ha nincs, akkor alaplap.
10/12 A kérdező kommentje:
Tehát szerviz.
2012. júl. 22. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!