Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom azt megcsinálnihogy...

Gaboska11 kérdése:

Hogy tudom azt megcsinálnihogy az egyik képről kivágok valamit pl egy személyt és azt beillesztem egy másik képre lehetőleg photoshoppal?

Figyelt kérdés
szeretném vele meglepni a szerelmemet

2012. júl. 22. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem először tanuld meg rendesen kezelni a Photoshopot. (ha egy ilyen kérdés felmerül benne, biztos még nagyon kezdő lehetsz). ha most csak úgy megcsinálnád nem lenne túl esztétikus a kép. (még ha annak látnád akk sem). tapasztalat. (néha már majdnem elbőgöm magam a régi képeim láttán).
2012. júl. 22. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Gimp-el játszi könnyedséggel megcsinálhatod: [link]

Ez a program a fotoshop ingyenes utánzata. Érdemes kipróbálni.

[link]

2012. júl. 22. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:

#2: Nem azt kérték, hogy kinyilatkoztass, és ajánlj alternatívát, hanem kivágni és beilleszteni _Photoshoppal_!

Itt néz szét. JÓ hely és segítenek ha nem megy: [link]

2012. júl. 24. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!