Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nincs hang a gépemen?

Miért nincs hang a gépemen?

Figyelt kérdés
A skype megy, ott tudok beszélni, de ha rámegyek a hangikonra a jobbalsó sarokban, akkor nem nyitja meg.Ha elindítok egy zenét, nem ad ki hangot, meg semminél sem. Csak a skype.Nem tudom, mit csináljak. :( Segítenétek ? Előre is köszi

2012. júl. 21. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Hangkártya drivere fel van telepítve? ha igen, akkor frissítsd.
2012. júl. 21. 00:59
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, minden rendben van vele. az a baj, hogy amikor megnyitom az aoudioeszközöket, akkor nem is érzékeli a hangfalat, pedig a skype megy
2012. júl. 21. 01:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem is érzékeli a hangeszközöket, akkor lehet hogy a hardverhiba.
2012. júl. 21. 01:05
 4/10 A kérdező kommentje:
és mit lehet vele csinálni?
2012. júl. 21. 01:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Új cucc? garancia? vidd szervízbe.
2012. júl. 21. 01:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Használt gép. kevesebb, mint 1 éve vettem, 1 év gari van rá, de kb. minden 2.héten van vele valami, és beszarik, normálisabb, új/használt gépre meg most nincs pénzünk...tudom, hogy már 20-30ezerért kapnék egyet, de tényleg nincs, és sokan mondták, hogy vegyek..

A szervízbe meg ugye van rá garancia, és minden2.héten elvittem, és azt mondta a csávó, hogy nem fogja nekem megcsinálni mostmár ingyen, hiába van még rá 3 hónap gari. Nem tudok vele mit kezdeni, ha megcsináltatom megint, akkor is ugyanígy tönkremegy majd. Az XP is most lett cserélve rajta kb. 3 hete, és mióta lett rajta cserélve ( a szervizes cserélte PÉNZÉRT ), azóta már vissza kellett neki vinnem 2-szer is. Szóval nagyszerű.... amúgy 15 éves vagyok, és nem is bírok mit mondani neki, az anyjába meg nem akartam elküldeni, mikor közölte velem, hogy nem fogja nekem többet megcsinálni

2012. júl. 21. 12:53
 7/10 A kérdező kommentje:
A hangot meg tudtam oldani, van mostmár rajta, és köszi a válaszokat... viszont még mindig nagyon lassú... valami ötlet ? :(
2012. júl. 21. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Mennyi RAM van benne? Processzor?
2012. júl. 21. 13:37
 9/10 A kérdező kommentje:
2,6 GHZ proci, 2gb ram
2012. júl. 22. 02:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt a procit meg tudnád nevezni pontosan? mert ha valami celeron, akkor ne is csodálkozz.
2012. júl. 22. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!