Miért nincs hang a gépemen?
Használt gép. kevesebb, mint 1 éve vettem, 1 év gari van rá, de kb. minden 2.héten van vele valami, és beszarik, normálisabb, új/használt gépre meg most nincs pénzünk...tudom, hogy már 20-30ezerért kapnék egyet, de tényleg nincs, és sokan mondták, hogy vegyek..
A szervízbe meg ugye van rá garancia, és minden2.héten elvittem, és azt mondta a csávó, hogy nem fogja nekem megcsinálni mostmár ingyen, hiába van még rá 3 hónap gari. Nem tudok vele mit kezdeni, ha megcsináltatom megint, akkor is ugyanígy tönkremegy majd. Az XP is most lett cserélve rajta kb. 3 hete, és mióta lett rajta cserélve ( a szervizes cserélte PÉNZÉRT ), azóta már vissza kellett neki vinnem 2-szer is. Szóval nagyszerű.... amúgy 15 éves vagyok, és nem is bírok mit mondani neki, az anyjába meg nem akartam elküldeni, mikor közölte velem, hogy nem fogja nekem többet megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!