Milyen lemezekre érdemes írni Xbox360 játékokat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 19:50
11/13 anonim válasza:
DVD+R DL Maxell vagy Verbatim
Amúgy nekem sok Verbatim a kukába landolt mert nem irta ki normálisan nem tom mi volt a baja de a Maxell ből minent tudok használni és még olcsóbb is ...
12/13 anonim válasza:
Sok mindent láttam már ebben a témában, és a látottak, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy elsősorban nem a diszk a lényeg. Nekem egy Plextor íróm van (PX-750A), igen, nem mai darab.... Bár tudna 8x írni, mégsem hajlandó, feltehetőleg azért mert a legutolsó kiadott firmware is 2006-os, és így nincs frissítve a mai lemezekre az agya. Így vagy úgy, a lényeg: Verba, TDK, vagy Maxell, mindegy volt eddig, igaz, fenti okok miatt nekem minden írás minden lemeznél 2.4x-en megy, ÉS még egy lemez se lett rossz (legalábbis a box még nem rinyált egyért sem, és a régieket is ugyanúgy fel tudom tenni a HDD-re).
13/13 famousboy válasza:
+R Double Layer DVD
Verbatim, TDK, Philips ami szerintem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!