Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Használ valaki ilyen laptopot:...

Használ valaki ilyen laptopot: Asus x53sd?

Figyelt kérdés

Az az x53sd utáni számokat betűket nem tudom, mert nem otthon vagyok, de ezek az adatai a gépnek: IntelŸ Core™ i5-2450M (3M Cache, 2.50 GHz)

* 4GB DDR3 1333MHz

* 15,6" HD LED fényes TFT 16:9 (1366 x 768)

* 750GB SATA 5400rpm

* NVIDIAŸ GeForceŸ 610M 2GB DDR3

* Windows7 Home Premium magyar 64bit

Akinek van véleménye vagy tapasztalata legyen olyan kedves megírni! Azért kérdem, mert alapvetően gyors a gép, de maga a windows betöltése, az "üdvözöljük" és utána az asztali ikonok gyorsindítók betöltése elég lassú folyamat és nem tudom ez mitől lehet, mert elég jó a hardvere! A home premium tehető ezért hibásnak, vagy valami más a baj? Az asus saját szoftvereit amiből egy csomó volt és felesleges azt ki is töröltem, ne használjon memóriát meg ilyenek! Várom a válaszokat!

2012. júl. 20. 15:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!