Miért van az, hogy játszok és egy idő után elkezd akadozni fagyoskodni meg ilyenek? Nem is tudom, hogy mi hez hasonlitsam, mint ha beakadt volna a lemez és ugyan azt a 1 másodpercet játszaná ujbol és ujbol.
Figyelt kérdés
s2012. júl. 20. 00:23
2/9 anonim válasza:
Kevés RAM és/vagy túlmelegszik a proci. Ennyi részletből nem lehet jobban megtippelni, mivel a konfigodat még véletlenül se írtad le, meg hogy mivel játszol.
3/9 Hazardteam válasza:
Ha jól értem, "ráfagy" a képernyőre, a hang meg ismétlődik végtelen ciklusban, míg ki nem nyomod a gépet? Mert akkor a videokártyád melegedett túl.
4/9 A kérdező kommentje:
akkor a videó kártya? áh:S és mit tehetek az ellen, hogy tul melegedjen?
2012. júl. 20. 10:46
5/9 Hazardteam válasza:
Jó de ÍGY csinálja, vagyis erre értetted, ahogy írtad?
6/9 A kérdező kommentje:
bocsi lemarad a ne melegedjen tul. vagy hogy tudjamlehüteni ha nincs alkatrészem
2012. júl. 20. 17:31
7/9 Hazardteam válasza:
Nem tudom.. ha nincs alkatrészed hozzá, meg nem is nagyon tudod mit csinálj vele. Legegyerűbb, bár nem túl "kifinomult" megoldás, ha leveszed a gép oldallemezét és egy kicsi ventilátort ráirányítasz. Persze ez csak nagyon nagyon szükségmegoldás, hosszú távon nem valami jó..
Valami ilyesmire célzok: [link]
8/9 Hazardteam válasza:
Ha kicsi vagy, meg nincs ilyenekre módod, akkor inkább ne nyúlj semmihez, mert könnyű tönkretenni, meg nem szabad belepiszkálni..
9/9 A kérdező kommentje:
:S akkor ha haza jön a bátyám akkor hát ha tud valamit kezdeni. kopogjam le ablakmodba éátvoltottam lejebb vettem 1-2 dolgot igy nagyábbol jobb de még pár dolgodlejebb veszek
2012. júl. 20. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!