Pc MSI/ Asus Intel Pentium-hoz keresek magyar nyelvü használati leirást. Ki tud segiteni?
Nagyon köszönöm a fáradozásodat.
Az előbbi ismertető mellé kimásoltam az itt küldött leirást ami a számlán található.
Ha még ez sem segitene, akkor légyszives bővebben - nekem mint kezdőnek - megirni, hogy hol találom az "alaplap pontos nevét"
Sajnos egyáltalán nem kaptam hozzá semilyen leirást, még annyit sem, hogyan kell bekapcsolni
hát, ha nem garis a cucc, bár most szerintem még az akkor ha bekukkantasz a gépházba és megnézed mi van bazi nagy betűkkel az alaplap közepe tájára írva.. na az a típusszáma...
h még garis és nem lenne szabad kinyitogatni a ház oldalát akkor szedj le egy CPU-Z-t a netről és keresd meg a mainboard lapocskát és azt küld el nekünk képben...
vagy a MB Brand és MB Model soroknál mi van kiírva...
Jől sejtetted, még garanciális (ahogy Te irod "garis")
Erre gondoltál?
Be kell hogy valljam, nem volt egy egyszerű mutatvány ezt megkeresni, nekem mint "neander-volgyi"-nek.
Ha haszlálható, várom megtisztelő válaszod.
sry, pedig nem nehéz használni egy cpu-z -t....
nah, a lényeg, itt van leírás: [link]
usesrs manual-t keress és lehetőleg ne kínait :D
de sajna nincs magyar, mert nem szoktak kiadni.
üdv!
10:03,Fogalmam sincs mi az a "sry"
Mindettől függetlenül köszönöm a linket, megnéztem.Röhögőgörcsöt ugyan nem kaptam tőle, sőt a valós kérdésemre sem a választ.Elképzelhető, hogy le van irva, csak éppen nem az én nyelvemen, ezért viszont én vagyok a hibás, miért nem tanultam meg angolul.
(Ha én forgalmazó lennék, egy darab terméket sem vennék attól a gyártótól, aki nem ad hozzá - ebben az esetben - magyar nyelvü kezelési leirást, mert hiszen nekem, mint fogyaszónak, ez a lényeg.Hogy benne mi van az a szakemberre tartozik. De ha már a forgalmazó ilyen, akkor ha én kereskedő lennék, ... és itt most az előbbit ismételném meg.Az ilyen magatartás a fogyasztók semmibe vétele.Ha megvette, ugy kinlódik vele, ahogy tud.
Nekem például az elő- és hátlapon lévő csatlakozási lehetőségek érdekelnének.Például: az előlapon - többek között - van két lapos (usb?) dug.hely, közöttük pedig két jack lyuk, az egyik mellet - csak egész közelről látszik - egy fejhallgató , illetve egy mikrofon ikon.Ha a fejhallgatói lyukba dugom a dugót, onnan hang nem jön ki, pedig nekem ez lenne az egyik lényeges része a használatnak.Ugyanakkor a hátoldali lyukból simán megy a hangfal, AMIT ESETENKÉNT SZERETNÉK KIZÁRNI A FEJHALLGATÓ HASZNÁLATÁVAL (most látom, véletlenül megnyomtam a caps lock-ot)A "neander völgy"-i nálam a kezdőt jelenti.Tehát ezért irtam a cpu-ra, amit irtam.
A fejhallgató használatára van-e tipped.Tudom, amazt kihuzni, emezt bedugni, de nem tul szerencsés helyen van a gép, meg nem is lehet látni,csak tapogatva oldható meg.
Ha az előlapi dugóba ( esetek nagy részében zöld ) bedugod a fülest akkor a hátlapi dugónak némulnia kell!
Ha ez nem így történik és nem jön hang az előlapi dugóból akkor sajna nincs az alaplapba bedugva a csatija!
Ha ez így van akkor leszeded a gép oldalát megkeresed a csatit ami az előlapból jön és rádugod az alaplapon lévő faudio vagy audio felirítú lábacskára.
T.22:42
Ajánlatod kipróbáltam, az előlapi helyre bedógott füles nem szólalt meg, de a hátsó sem némult el. Ezek szerint nincs bekötve az előlapi.A gondom csak az, hogy a gép még garanciális és ezért nem merek belepiszkánni, pedig a leirtjaid szerint nem lenne egy nagy mutatvány az átkötés.Igy nem marad más - gondolom - mint egy repülő vezeték közbeiktatása, gari lejártáig.Vagy van más ötleted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!