Ezen a konfigon futna a GTA San Andreas?
Figyelt kérdés
Amd Athlon 64bit 3500+ (2,2gHz)
2Gb DDR2 Ram
Grafika Gf 6150 512mb (integrált)+ PCI Express slot
2012. júl. 18. 00:28
1/10 anonim válasza:
Lennének átalakítások, pl inkább 4gb DDR3asat vegyél, mert DDR2est nem gyártanak, és drágább. Az integrált Vga sem hiszem, hogy árelső. De elvinné.
3/10 anonim válasza:
Persze, a GTA:SA-t még az én AMD 3000+,1GB 400MHz,9600 PRO trióm is elviszi.
5/10 anonim válasza:
Ezzel simán menni fog.. sőt futni fog.. az én laptopommal is simán fut 64MB VGA 512MB DDR Memória 2.50GHZ Intel Celeron CPU és akadás mentesen megy.. akkor a tiéden még bőven elfut.. még a gta4-gyetis viszi a te confid..
6/10 anonim válasza:
Cun19ful,dehogy viszi a GTA IV-et,minimális igényben 2 magos processzor kell hozzá ráadásul 2,4 GHz-s. De kérdező! Megnyugtatlak,hogy a GTA San Andreas full grafon futna rajta. De ajánlom a Call of Duty-kat is,maximum a 4-ig próbáld ki őket,nem azért,mert lebeszéllek,hanem mert integrált vga nem megbízható
7/10 anonim válasza:
2.4ghz? Rohadtul nem számít hány gigahertzes. Az i5 simán viszi, talán még az i3 is. A celeron föként nem. A vga számít játékoknál.
8/10 anonim válasza:
Gta San andreas még elfutt . De persze alacsony beállitáson!
Gta 4 ezzen a kártyával semmikép se menne ? Legalább ahoz kéne egy Geforce 8600GT/Gt220 hogy fusson.+ Persze minden Lowon! :) Árnyákok Offolva ! ugy talán lenne 25Fps
9/10 anonim válasza:
SzelleMVadász91! Csak anyit akkarok hogy ezzen Full Grafikán sose fog elmenI! ? ugyebár te most azt gondolod hogy 512 kártya és elbírja! De Ez egy integrált Szar!
800X600X32 Bit Low ! Itt kap élvezhető fps-t! KB!!
10/10 anonim válasza:
Tudom,hogy szar az integrált,meg tapasztalatból tudom,hogy a memória teljesen mindegy. Nekem 1GB-s videókártyám van és a Call of Duty: World at War-t alig viszi el,mert egy GF 8400GS DDR2 és b*szott sz*r. De a GTA San Andreas-t nekem a ATi Radeon 9600 Family Pro-is vitte fullon 128MB vel,de a CoD4 már nem futott vele. Hidd el a kockaságom miatt sok tapasztalatom van a gépekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!