Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ossze irnatok nekem egy vagy...

523wresd kérdése:

Ossze irnatok nekem egy vagy tobb jo szamitogepet?

Figyelt kérdés

(Eloszoris bocsi, hogy nincs ekezet)

Vettem Januarban Nemetorszagba egy jo szamitogepet 275 ezer magyar forintert. Ezt a gepet holnaputan adom el 250 ezer forintert. 1 het mulva megint megyek magyarba es unoka tessom elvisz egy helyre ahol olyan gepet dobnak ossze nekem kisebb-nagyobb penzekert, amilyet csak akarok. Nah most nem szeretnek azokra a pc shoposokra hagyatkozni, ezert szeretnelek megkerni titeket, lehetoleg minnel jobb szamitogepet irjatok nekem ossze ugy kb. 1 millio forintig. De lehet tobb is, de az mar csupan csak kivancsisagbol erdekelne... Elore koszi ! Jah es a gep lehetoleg olyan legyen hogy full grafikan menjen tokeletesen a vilag osszes jateka, meg az elkovetkezendo 5 ev jatekai is ha lehetseges!

2012. júl. 17. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

#14 es válasz de elolvashatod egész kérdést végig

most aktuálisan is irhatok egyet de kb. egy oylan böven elég

de azért irhatál voln dolgokat

több monitorra lesz

monitort is veszel?

játszani lesz csak?

illetve ide is leirom 5 év ben nem lehet gondolkodni

de 1-2 évig böven jónak kell lenie

2012. júl. 17. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:

(amugy kb. most is oylasmit lehetne irni "aktuálisan" hisz nem jöttek ki uj dolgok)

helyedben várnák ilyen nagy beruházással

mivel sok új hardver fog megjeleni szép sorban midnen téren

de hát persze idö ...

Trinity már csak pár hét persze gondolom nem a legfelsö kategóriába fog készülni most még

2012. júl. 17. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Eltolták októbere Trinity t?:( hát szép

valaki irta privátban:) egy NagyMester :p

2012. júl. 17. 23:38
 4/7 A kérdező kommentje:
#1 egy monitorra es csak jatszasra. koszi a linket, olvasstam a commentet, jo kis gep.. de ennel johet utosebb is, 14 eves vagyok, es egyetemista eveim kozben mar nem valoszinu hogy gyakran fogok jatszani, de addigis szeretnem ha minden megjeleno jatek tokeletesen menne... ugyanis hobbim kijatszani, es ossze gyujteni a jatszott savegameket egy pendrive-ra vagy kulso hardra, es ezt azert mondom, hogy johet jobb gep is.. mert nem akarok mar tobb gepet venni, ez a harmadik amit kaptam.. es mindig az volt a baj vele hogy miutan megvettem ra 1-2 evre mar nem volt az olyan szep... a mostani gepemen CoD MW 3-at cseszhetem full grafikan.. nem megy rendesen, ezert szeretnek olyat ami tobb mint valoszinu hogy jo lesz nekem 4-5 ev mulva is.
2012. júl. 19. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

itt és ott is irtam egy gép 1-2 évig jó!

tovább nem lesz jó játékokra

mármint teljesen maximum részleteséghez

5 év múlva biztosan nem

egyszerüen nincs ütösebb gép annál amit ott leirtam

a jelenlegi csúcs hardverek vanak benne

de nemsokára megjelenik HD7990 pl abból 2db ot CrossFire bve tehetsz benne

illetve procihütönek vanak drága

noctua

[link]

léghütést vagy netán vizhütés rendszert

LGA2011 es gépnek nem sok értelme lene

ha olyant akkar vegyél magad :)

2012. júl. 19. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

netán iylenböl veszel 2db ot XD

2012. júl. 19. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

merevlemeznek vehetsz Velaci Raptor t 10000rmp s t pl.

söt azthiszem gyorsabb is van annak lehet más a neve

2012. júl. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!