Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telenor mobilnetnét tényleg...

Telenor mobilnetnét tényleg nem lehet torrentről letölteni? :O

Figyelt kérdés
Korlátlan internet de az tényleg úgy van h nem lehet torrentről letölteni? Mi van ha onnan letöltök 1GB os filmet? O.O
2012. júl. 17. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tiltott a torrent, el sem tudod indítani, mert a protokoll van tiltva. Ha nem tiltott, akkor az alacsony adatforgalmi korlátot elérve hónap végéig szívsz egy egyszerű oldal betöltésével is.
2012. júl. 17. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Aha értem. E-mailba filmet elküldeni ugyan annyi idő mit egy képet vagy egy szöveget? mert akkor egy ismerőssel ki lehetne játszani h elküldi nekem e-mailba a filmet én meg úgy letöltöm.
2012. júl. 17. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
E-mailben filmet? Kizárt, kb. 25 MB a maximum csatolható fájlméret, a film ettől több tízszer nagyobb méretű.
2012. júl. 17. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet valóban.

Nem tudsz letölteni, mert nincs sebesség, 0.00 kb/s. Ennyi.

2012. júl. 17. 21:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja :D azt hittem h lehet. na jó mindegy.

Majd legfeljebb letöltök más oldalról.

Köszi a válaszokat! :)

2012. júl. 19. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha Hipernet 21 vagy 42 csomagod van akkor éjszaka az extra 100GB-ba gond nélkül lehet torrentezni nem lesz lassítás sem tiltás. Nappal is lehet de akkor valóban nem túl szerencsés.

Haverom Telenor ügyfélszolgálatos szóval tudom mi hogy van a Telenornál.

2012. júl. 19. 21:16
 7/7 A kérdező kommentje:
nem hipernet :)
2012. júl. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!