Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a vélemény a computer...

Bécsi kérdése:

Mi a vélemény a computer imperium-ról?

Figyelt kérdés
innen szeretnék gépet rendeli.

2012. júl. 17. 09:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%
Te értelmi fogyatékos vagy ? :D Már lehetett olvasni elötte és még én is leírtam hogy külön-külön összes alkatrészt összevásárolni drágábban jönne ki PONT ugyanazokkal a hardverekkel mint ami az Imperiumos Komplett gépekbe vannak... (tapasztalatból beszélek)
2014. febr. 4. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Kis gyökér ne fogyatékosozzál!!

Olvasgasd:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..

Felhívnám a figyelmed a 100%-ra értékelt válaszokra, amikben mindenki azt írja, hogy ilyen gépet nem szabad megvenni...

És a többi:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..

Most vagy az van, hogy a linkelt hozzászólók is fogyatékosok - köztük BM-Striker aki a hardverkategóriában jelenleg a 4. helyen áll, tehát biztos nem ért hozzá :) - tehát az egész bolygón te tudod egyedül, hogy azok a gépek jók vagy inkább az van, hogy egyedül vagy a kis gagyi véleményeddel és tényleg aránytalanul szarok azok a gépek.

Nézzük ezt a gépet:

[link]

Ebbe a negyedmilliós gépbe beleraknak egy alig negyvenezres VGA-t. Ez szerinted arányos???

Vagy nézzük ezt:

[link]

Háromszázezerért kapsz egy I7-es procit, ami tudvalevő hogy játékra teljesen felesleges, mert az I5-nél nem sokkal jobb, viszont jóval drágább. 16 GB RAM még ma is felesleges a gépbe. A GTX 760 helyett volna jobb ár-érték arányú VGA is pláne ha csak 8 GB RAM menne bele, mert az is elég lenne. A tápegységről csak annyit tudni hogy 600 Wattos. Valószínűleg nem egy jó márka, mert ha az volna, akkor dicsekednének vele is leírnák a márkáját is...

Vagy nézzünk egy olcsóbbat:

[link]

Egy nyolcvanezres gépet amibe egy GT610-es VGA dübörög kemény 10.000Ft-ért botorság lenne GAMER-nel nevezni...

Dióhéjban ennyi... Te kis "hozzáértő"

2014. febr. 4. 19:51
 13/21 anonim válasza:
41%
Computer Imperiumnál érdemes gépet venni már 3 éve megvan ez a gép tőlük és semmi problémája nem volt még
2014. ápr. 17. 19:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond, hogy problémás vagy elromlik, hanem hogy ARÁNYTALAN és drága, mint ha alkatrészenként vennéd...
2014. ápr. 17. 20:47
 15/21 anonim válasza:
82%
akárhogy is nézzük Pcx.hu n összerektem a i7 premium hd-t 20 ezerrel olcsóbban jött ki.
2014. máj. 15. 18:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Aránytalannak nem aránytalan pl ez sem:

[link]

Nekem is hasaonló a gépem, szinte majdnem ugyanilyen (de azért mégsem) és semmi gond minden játék max. grafon. Ennyi.

Csak ki tudja, hogy az alkatrések már mióta porosodnak a raktáron, stb.

Na meg más egyéb prónlémák stb...olyat is hallottam, hogy ha ilyen előr összerakottakba belenyúlkálsz, akkor garanciavesztés, stb.

Tehát nem mindig az arányal van a gond, hanem pl amit fentebb említettem...

2015. jan. 12. 23:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Bumm

[link]

2015. jan. 15. 23:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Még egy idézet a Prohardver értékeléséről:

"Összefoglalva tehát a Computer Imperium nagyszerű számítógépes birodalomnak tűnik. Amit csinálnak és ahogyan csinálják, az nagyon rendben van, sőt az árakkal sem szálltak el. Summázva tehát mindhárom kipróbált konfigurációjuk különösen ajánlott címet érdemel. Még mielőtt vásárlásra adná kedves olvasónk a fejét, nézze meg a többi konfigurációjukat!"

2015. jan. 15. 23:26
 19/21 FonixFull válasza:

Kedves Fehersrac nevű felhasználó!

Nézzed csak meg a 193.000 forint értékű asztali PC-t, és akkor meglátod, hogy 8000-10000 forinttal többre jössz ki.

Szóval sok sikert az okoskodásokhoz!

2015. febr. 15. 15:53
 20/21 anonim ***** válasza:

"Nézzed csak meg a 193.000 forint értékű asztali PC-t"

Gratulálok a pontos megnevezéshez. Egy oldal, ahol 76 féle konfigot árulnak odabököd, hogy 193000Ft-os gép. Biztos mindenki - köztük én is - meg fogom találni.

Egyébként meg jóreggelt! Kettő és fél éve nyitott kérdéshez szól hozzá. Azóta lehet hogy már a fele sem igaz...

2015. febr. 16. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!