Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » World of warcraft? Patch?

1 2 3 kérdése:

World of warcraft? Patch?

Figyelt kérdés

1. szerverekre miért nem tudok felmenni? átállítottam amit át kellet a wow-ban de elindítom a wow-ot és csak sokáig tölt de semmit se csinál miért van ez?

2.hogy lehet felpatchelni 1.12-ről 2.4.3-ra? mert nekem valamiért nem megy

2012. júl. 15. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Az alap játék 1.x.x patchről indul. Te elindítottad a "launcher"-t. Amit nem szabad, mert eredetire, azaz a legújabbra patcheli. Azt ajánlom keress egy patchelési útmutatót ahhoz a szerverhez, amelyikre menni szeretnél.
2012. júl. 17. 01:20
 2/2 anonim válasza:

attól függ, hogy te neked melyik kiegészítők vannak meg. Mert legjobb tudásom szerint a magyar tört szerok legtöbbsége a lich king kiegészitőt használja 3.3.5apachel. Na akkor a te oldalat ez [link] Ha nem akkor a rworld.hu-ról lehet eljutni valahogy egy másik oldalra ahol fent van az összes patch de sajnálatomra nem tudok linket adni. remélem,hogy segitettem. Ja jutt eszembe a taurin leszed heted a lich kinget is de vigyáz,hogy melyik verziót mert azokat a pacheket kell leszedni. nyugi a lich king verziója csak a pachelésben számit van a taurin az amerikai angol és abrit angol fajta de mind a kettővel felmehetsz bárhova csak a pachek száma a fontos és taurin a magyar tört szerok által használt (lich kingesek) pach van rajta. van egy programom amivel simán lelehet szedni az alaptol alich kingik a wowot ha kell írj ésküldöm.

U.I: Bocsánat a helyes írásért de nézzétek el nekem 0:31kor írtam és nem volt kedvem átnézni helyesírásilag a szöveget. Ja a lich king automatikuson felpacheli a 3.valahányig és onnantokl a taurin található első pachtől pachelted de NÉZD a számokat.

2012. júl. 20. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!