Nem fog túlmelegedni a processzor?
Figyelt kérdés
Az amd fx-6100-nak mennyi a megengedett hőfoka ? Mert olyat akarok venni,de én nem szeretném lecserélni a gyári hűtőt,mert nem állítok az órajelén és csak játszani kell,de ott is 1280x1024-es felbontásban játszok csak mert a monitorom azt engedi csak.egyébként itt van a gép amit akarok: [link]
Nem fog túlmelegedni az alap hűtővel ?
2012. júl. 15. 15:29
3/5 A kérdező kommentje:
oké köszi.Mert eddig mindenki azzal zargatott,hogy vegyek bele új hűtőt csak hát ki fogja kifizetni.A hangja engem nem zavar,a processzor órajelét én nem fogom állítgatni jó ahogy van alapon és csak 1280x1024-ben játszom tehát szerintem sem szabadna túlmelegednie.Köszönöm a segítséget.
2012. júl. 15. 15:44
5/5 anonim válasza:
Nem kéne ennyire lenézni a gyári hűtőket. Alap órajelen bőven megfelelnek azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!