Hogyan kapcsolhatom ki az avast?
Figyelt kérdés
Lejárt az avast vírusirtóm és avg-t szeretnék helyette.
De ahhoz le kell vennem vagy ki kell iktatnom az avast hogz az avg-t telepíthessem mert így a két program zavarja egymást.
Sajnos törölni nem lehet és nem is ajánlatos mert csak akkor szétszedi a windowst. Valahogy pedig mégis ki kellene iktatnom hogy ne zavarják egymást. Van valakinek ötlete??
2012. júl. 14. 16:38
11/12 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm.
Addig próbálkoztam keresgéltem utána hogy lehet kikapcsolni hogy találtam hozzá egy kulcsot.:D Most egyenlőre meg van hosszabbítva.
Törölni nagyon körülményes, szinte lehetetlen azoknak akik nem értenek annyira számítógépekhez.
2012. júl. 21. 13:51
12/12 anonim válasza:
nekem is vannak még belőle maradványai:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!