Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet BIOS-t frissíteni...

Hogyan lehet BIOS-t frissíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok

Adott egy FUJITSU SIEMENS D2464-A2 alaplap és most a bios típusa Phoenix ezeket az Everest-ből néztem ki. Na és amire nem találtam sehol választ hogyan lehet ezt a biost frissíteni? Asztali gépről van szó, WIN. XP SP3 van feltelepítve.

2012. júl. 14. 09:10
 1/8 lindmayer ***** válasza:
ha nincs semmiféle eszközzel probléma, akkor inkább ne akard frissíteni
2012. júl. 14. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs szünetmentes tápod, akkor ilyesmin ne is törd a fejed, főleg úgy, hogy azt sem tudod, hogyan kell csinálni. De ha van új alaplapra pénzed, akkor kísérletezz nyugodtan.
2012. júl. 14. 11:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért akarom frissíteni mert azt mondták ha frissítem több Opció lesz a Bios-ban most se memóriát nem tudom álltani sem processzort, még a procit sem látom biosban ilyet más alapapokal nem volt.
2012. júl. 14. 14:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Halo senki sem tudja sürgős volna mert vettem egy 2 magos procit és azt mondták muszáj lesz frissíteni.
2012. júl. 14. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 15. 01:31
 6/8 A kérdező kommentje:
azt már értem hogyan kéne de a gyártó honlapján sem találtam semmi féle biost
2012. júl. 15. 04:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg itt próbáld meg: [link]
2012. júl. 15. 09:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Újra itt vagyok és most komoly segitséget szeretnék kérni.

Raktam a gépbe egy AMD Athlon 64 X2 5200+ proceszort felismerte minden de nekem a bios-ban semmi nincs.

Sem memoria kezelés, sem processzor kezelés, semmi ezeket a beálitásokat valahogyan bele lehetne tenni a bios-ba?

2012. júl. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!