Szeretnék letölteni egy shimejit, (angolul screenmate) de kicsomagolás után nem tudom megnyitni. Kaphatnék egy kis segítséget?
Figyelt kérdés
Zip fájlba töltöttem le,de nem működik. Kaphatnék tippeket ,hogy tudnám rendesen rárakni a gépemre?
(Itt a link: [link] ennek a zip változatát töltöttem le...)
2012. júl. 11. 19:49
1/6 anonim válasza:
Jobbklikk a zipre, és fájlok kibontása. Utána a kibontott cuccokban találsz egy exe fájlt, azt indítsd el. Elvileg ennyi. Ha nem ennyi, akkor mit értesz az alatt, hogy nem tudod megnyitni?
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából miután rákattolok az exe fájlra,semmi sem történik O_O amúgy azért köszi a segítséget :)
2012. júl. 11. 20:17
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,most épp töltöm lefelé. Ha utána sem sikerül,100% hogy én vagyok a balfék xD ^^
2012. júl. 11. 20:32
6/6 Ichiru Kira válasza:
Ha az exe fájllal nem megy indítsd el a JAR-t mert nem mindig ugyan azt a programot használják a Shimeji-khez sajnos, de ha gondolod van kb 150-180 shimejim, kategorizálva ha gondolod, küldhetek neked belőle. ^^
By : Kira
Elérni itt:
kira_l@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!