Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék letölteni egy...

Szeretnék letölteni egy shimejit, (angolul screenmate) de kicsomagolás után nem tudom megnyitni. Kaphatnék egy kis segítséget?

Figyelt kérdés

Zip fájlba töltöttem le,de nem működik. Kaphatnék tippeket ,hogy tudnám rendesen rárakni a gépemre?

(Itt a link: [link] ennek a zip változatát töltöttem le...)

2012. júl. 11. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobbklikk a zipre, és fájlok kibontása. Utána a kibontott cuccokban találsz egy exe fájlt, azt indítsd el. Elvileg ennyi. Ha nem ennyi, akkor mit értesz az alatt, hogy nem tudod megnyitni?
2012. júl. 11. 19:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából miután rákattolok az exe fájlra,semmi sem történik O_O amúgy azért köszi a segítséget :)
2012. júl. 11. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Java runtime fel van rakva a gépedre? Ha nincs, innen töltsd le és telepítsd:

[link]

2012. júl. 11. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,most épp töltöm lefelé. Ha utána sem sikerül,100% hogy én vagyok a balfék xD ^^
2012. júl. 11. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
1000% hogy te egy balfék vagy.
2012. aug. 7. 15:06
 6/6 Ichiru Kira válasza:

Ha az exe fájllal nem megy indítsd el a JAR-t mert nem mindig ugyan azt a programot használják a Shimeji-khez sajnos, de ha gondolod van kb 150-180 shimejim, kategorizálva ha gondolod, küldhetek neked belőle. ^^

By : Kira

Elérni itt:

kira_l@freemail.hu

2012. aug. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!