Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek elindulna? Mi a...

Szerintetek elindulna? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Asus X54C-SX035 notebookon elindulának az újabb játékok?(GTA IV....) Mi a véleményetek erről a notebookról? Ilyen árban tudtok jobb gépet?Köszönöm a válaszokat?

2012. júl. 10. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Inel IGP van benne, ami játékra nem igazán alkalmas. Ha el is indulnak, kicsi az esélye, hogy játszhatók lesznek. 6-7 éves játékokkal még talán elboldogul.
2012. júl. 10. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
1.6-os Celeronnal akárt még izomkártya is lehetne mellette, akkor se menne jól semmi. De hát nincs benne videokártya sem egyáltalán. Szóval ez totálisan alkalmatlan bármilyen játékhoz, és ilyen árban nem is fogsz találni olyat, amely igen.
2012. júl. 10. 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Asus K53U-SX291 ez már jobb? Bocs a sok kérdésért:D De az ilyen dolgokban nem vagyok annyira képben..
2012. júl. 10. 23:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs...rosszat másoltam..:D erre gondoltam:HP 635 LH426EA
2012. júl. 10. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. És ezt az árkategóriát hiába is nézegeted, ezek egyszerűen nem alkalmasak játékra.
2012. júl. 10. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!