Telenor-nál ingyen internetet?
Figyelt kérdés
Telenor-os vagyok és ingyen szeretnék internetezni, de nekem az is jó, ha mondjuk csak a facebook, vagy egy másik oldal jön be ingyen... Tudtok ilyet
Azt a három hónapos ingyenes csomagot nem szeretném kipróbálni.
De azt nem tudom, hogy a wifi-t hogyan kell használni, vagy hogy lehet-e, vagy hogy az mennyibe kerül.
2012. júl. 7. 15:37
1/13 anonim válasza:
Wifi ingyér van (ha tudja a telefonod).
2/13 A kérdező kommentje:
Samsung Corby-m van és nem tudom, hogy tudja-e.
2012. júl. 7. 15:46
3/13 MaXXeGee válasza:
Azon nincs Wifi, úgyhogy bukta :)
4/13 A kérdező kommentje:
Ó de kár... :(
2012. júl. 7. 15:57
5/13 anonim válasza:
Sajnos nincs benne WiFi.
3 lehetőséged van:
1. veszel egy olyan telefont, amiben van WiFi
2. beéred a 3 hónapossal
3. nem netezel mobilon azt kész
6/13 A kérdező kommentje:
:D sztem a 3. lehetőséget választom... :/
2012. júl. 7. 16:04
7/13 anonim válasza:
A telefonodat is a Telenortól vettétek, vagy csak a SIM kártyát?
8/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, mert kaptam a ballagásomra... de szerintem csak a sim kártyát vettük onnan
2012. júl. 7. 20:42
9/13 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg a szüleidet. Mert ha kártyafüggetlen, akkor válts Tesco Mobile-ra, ott havi 10 MB ingyen internetet adnak, de a bónusszal és a percdíjjal kapcsolatban vannak hátrányai is: [link]
10/13 A kérdező kommentje:
Húúú, köszi. Szerintem jónak hangzik, szóval lehet átváltok erre.. :)
2012. júl. 9. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!