Hogyan lehet egy egyik oldalán USB, másik oldalán 2,5 mm-es jack kábelt?
Hát az érdekes lesz. A számítógépen 3.5 -ös jack van, de hiába is dugod oda, az a hangkártya ki és bemenete. Ha az USB felét dugod a gépbe, akkor meg a telefonnak a fülhallgató kimenetére dugod a másik felét, ahol megint nincs adatkommunikációs se töltés.
Én ennek így nem látom értelmét :)
Nem szeretnélek megbántani, de max 1000Ft-os tételről van szó. Megéri ennyiért kockáztatni?
Itt 200Ft-ért veheted meg
IceCube, nem megbántás ez, köszi, hogy találtál egy olyan oldalt ahol van (amit linkeltél az 3,5-ös de találtam 2,5-öst is). Eddig csak külföldi oldalakat találtam
Azt, hogy hogyan működik arról fogalmam sincs, egy ilyen belső memóriás térfigyelő kamera, vagy valami hasonló, ismerősömé, pontosan nem tudom megmondani.
Jaaa ... hát én végig azt hittem banyek, hogy egy telefonhoz kell , és ez akarod adatkábelként használni :D
De ahogy elnézem, nem csak én értettem félre :D Nagyban elő tudja segíteni a megfelelő választ, ha minél részletesebben leírják, hogy mit is szeretnének, és mi a végcél :) Ezt legközelebb ne felejtsd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!