Ez a konfig. Mennyire jó?
Filmezésre,zenehalgatásra,netezésre és játékra de fóleg GTA San Andreas-ozásra
Amd Athlon (64bit) X2 4000+ (2x 2.1 GHz)
2gb DDR2
Grafika Gf 6150 512mb (integrált)
+PCI Express slot
Jah most látom csak.. Filmezésre: régebbi avikat elvisz, meg pár mpeget, de HD tartalamakat felejtsd el, meg a komolyabb youtube flv-ket VP8-akat is.. Ráadásul, amit zárójelbe írtál, a memóriát, az sem a "sajátja" hanem abból a 2Giga rendszermemóriából csípi le magának. Ettől függetlenül tudsz venni bele egy korrektebb kártyát, de újabb, komolyabb játékokhoz ma már a procija is hattyú, még akkor is, ha főleg a kártya/ák dolgoznak.
Mielpőtt félreérted: NEM fikázni akartam a konfigodat, vagy nem tudom ez kié. Egyszerűen így, ebben a formában szívás. Talán még egy Quake Live-ot sem képes eljárókereteztetni..
4#. vagyok.
N. T. hazardt.:
GTA SA fullon elfut vele egy új VGA-val. Egyébként egy Celeron Dual-core 2GHz-n kipróbáltam, nem nagyon ment a VGA miatt. A Celeron Dual-core sokkal rosszabb, mint egy AMD Athlon 1 64 single-core 2,2GHz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!