Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ECDL (7 modulos) tanfolyamra...

ECDL (7 modulos) tanfolyamra jelentkeztem és most lesz a felvételi, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Ma kaptam az értesítőt hogy hétfőn felvételi. de ugye nem mondanak semmit mégis miből.. körülbelül mire számítsak a felvételi tesztben miből készüljek fel ?
2012. júl. 5. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Felvételi teszt? Én is csinálom, már 4 modul, és az ECDL Start bizonyítvány megvan, és szeptemberben folytatom a többi 3-at. De nekem nem volt semmi felvételi.
2012. júl. 5. 14:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Munkaügyi központon keresztül van és itt mindig van felvételi.. legutóbb egy pénz és számviteli ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem de nem sikerült pont emiatt.. mert nem tudtam hogy ilyen nehéz felvételi van.. olyan fogalmakat kérdeztek amikről fogalmam nem volt hogy egyáltalán ehhez a szakmához tartozik :S biztos hogy most is ilyesmi lesz mert a levélben írják is hogy felvételi lesz...
2012. júl. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!