össze akarok rakni egy olyan gamer pc-t amin minden fut kivétel nélkül, megoldanátok velem?
a gépház mindenképp tűnjön ki az összes közül,de maximálisan tudja is a dolgát minden téren,ja és USB .30 legyen az előlapján. Lehetőleg ATI kártya legyen,mert mindenképp crossfire-t akarok és a kártyák 2 GB-osak legyenek, vagy ha van ennél több akkor több legyen! a processzor is a mai viszonylatoknak megfelelően a legjobb legyen! és persze az alaplap is! alaplapról csak annyit,hogy mindenképp tudja a crossfire-t, ja és hogy jó sok RAM férjen bele. itt nem csak a db számra hanem a kapacitásra is gondolok, ebből is a mai világ legjobbja legyen! Monitor-ból 3-at szeretnék lehetőleg minél nagyobbat és persze full HD-sat ja és ha létezik olyan akkor 3D-set! Gamer egér+billentyű. a mai legjobb 7.1-es hangfalszett! és egy bazi erős táp. remélem nem hagytam ki semmit,de hát akkor úgyis segítetek :)
A válaszokat előre is köszi :)
a HDD-t kihagytam. adattárolásra HDD-k kellenek amennyit csak bír az alaplap. nagy kapacitású HDD-k!!
a rendszernek SSD-t de a legjobbat!!
Tehát, ha jól értem: egy két kártyás, rohadt erős gépet akarsz, csilli-villi házzal, billentyűzettel, egérrel, SSD-vel, hangfalszettel és 3 db 3D-s monitorral 250k-ért...
Szerintem ezt gondold át még egyszer. Ennyiből össze lehet dobni egy erős gamer gépet, de ennél azért alacsonyabb igényekkel.
Ha te nyerted meg a lottót akor ne fukarkodj hagy legyen már keret nélkül
amugy se nagyon lehet értelmesen öszeálítva 2.5milió felé meni:)
de ha nem nyertél akor pedig szerintem nem kéne enyit elköltened
kb. 1-1.5 milióból olyant kapsz hogy hétfelé ál a füled
szóval töbi jól jön bármi máshoz
persze atól füg hogy ebe minden bene van e 3 monitor, hangalrendszer stb...
De a lényeg amugy mi?
sok videokartya lehesen bene és enyi?
játék a fontos nem?
3 monitort még egy videokártya is kiszolgál
tuningolni is akarsz?
mivel ha 3D monitor rendszert akarsz akor az viszi el a sok pénzt vagyis gépre nem költhetsz anyit mintha nem 3D videorendszŕhez
Este ha ráérek öszeirok egyet neked de gondolom másnak is fog tetszeni ez a milás öszerakás akor majd véleményt mondok róla
viszont már igy elöre mondom hogy nagyon sok értelme enek nincs
amit mindég mobunk hogy jobb most reális áron öszerakni egyet és mikor már gyenge akor újat veszel 2-3 év vagy lehet 5 évig is jó egy fél milió alati gép is
töbit beteszed bankba és akor pár év mulva megint ütös géped lesz
most a legújab cucok is idövel már elavultak lesznek söt gyengék is
kitudja milyen játékok lesznek 3-5 év múlva
lehet a mai erömü gépeken már nem fog fényesen meni mint az akori top gépeken
Szerintem ne vegyél három monitort. Legyen egy, de az ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!