Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » össze akarok rakni egy olyan...

össze akarok rakni egy olyan gamer pc-t amin minden fut kivétel nélkül, megoldanátok velem?

Figyelt kérdés

2012. júl. 3. 15:49
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

a gépház mindenképp tűnjön ki az összes közül,de maximálisan tudja is a dolgát minden téren,ja és USB .30 legyen az előlapján. Lehetőleg ATI kártya legyen,mert mindenképp crossfire-t akarok és a kártyák 2 GB-osak legyenek, vagy ha van ennél több akkor több legyen! a processzor is a mai viszonylatoknak megfelelően a legjobb legyen! és persze az alaplap is! alaplapról csak annyit,hogy mindenképp tudja a crossfire-t, ja és hogy jó sok RAM férjen bele. itt nem csak a db számra hanem a kapacitásra is gondolok, ebből is a mai világ legjobbja legyen! Monitor-ból 3-at szeretnék lehetőleg minél nagyobbat és persze full HD-sat ja és ha létezik olyan akkor 3D-set! Gamer egér+billentyű. a mai legjobb 7.1-es hangfalszett! és egy bazi erős táp. remélem nem hagytam ki semmit,de hát akkor úgyis segítetek :)

A válaszokat előre is köszi :)

2012. júl. 3. 15:49
 2/20 A kérdező kommentje:

a HDD-t kihagytam. adattárolásra HDD-k kellenek amennyit csak bír az alaplap. nagy kapacitású HDD-k!!

a rendszernek SSD-t de a legjobbat!!

2012. júl. 3. 15:52
 3/20 A kérdező kommentje:
ja bocsi az ügyetlenkedésért, de mégegy kikötés van. ne kerüljön többe mint 2500 000
2012. júl. 3. 15:55
 4/20 zsomkovacs ***** válasza:

Tehát, ha jól értem: egy két kártyás, rohadt erős gépet akarsz, csilli-villi házzal, billentyűzettel, egérrel, SSD-vel, hangfalszettel és 3 db 3D-s monitorral 250k-ért...

Szerintem ezt gondold át még egyszer. Ennyiből össze lehet dobni egy erős gamer gépet, de ennél azért alacsonyabb igényekkel.

2012. júl. 3. 16:28
 5/20 A kérdező kommentje:
nem rosszul olvastad az összeget számold meg a nullákat
2012. júl. 3. 16:42
 6/20 A kérdező kommentje:
kettőmillióötszázezer forintnál több ne legyen
2012. júl. 3. 16:43
 7/20 anonim ***** válasza:

Ha te nyerted meg a lottót akor ne fukarkodj hagy legyen már keret nélkül

amugy se nagyon lehet értelmesen öszeálítva 2.5milió felé meni:)

de ha nem nyertél akor pedig szerintem nem kéne enyit elköltened

kb. 1-1.5 milióból olyant kapsz hogy hétfelé ál a füled

szóval töbi jól jön bármi máshoz

persze atól füg hogy ebe minden bene van e 3 monitor, hangalrendszer stb...

2012. júl. 3. 16:52
 8/20 anonim ***** válasza:

De a lényeg amugy mi?

sok videokartya lehesen bene és enyi?

játék a fontos nem?

3 monitort még egy videokártya is kiszolgál

tuningolni is akarsz?

mivel ha 3D monitor rendszert akarsz akor az viszi el a sok pénzt vagyis gépre nem költhetsz anyit mintha nem 3D videorendszŕhez

2012. júl. 3. 16:55
 9/20 anonim ***** válasza:

Este ha ráérek öszeirok egyet neked de gondolom másnak is fog tetszeni ez a milás öszerakás akor majd véleményt mondok róla

viszont már igy elöre mondom hogy nagyon sok értelme enek nincs

amit mindég mobunk hogy jobb most reális áron öszerakni egyet és mikor már gyenge akor újat veszel 2-3 év vagy lehet 5 évig is jó egy fél milió alati gép is

töbit beteszed bankba és akor pár év mulva megint ütös géped lesz

most a legújab cucok is idövel már elavultak lesznek söt gyengék is

kitudja milyen játékok lesznek 3-5 év múlva

lehet a mai erömü gépeken már nem fog fényesen meni mint az akori top gépeken

2012. júl. 3. 16:59
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél három monitort. Legyen egy, de az ilyen:

[link]

2012. júl. 3. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!