Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Folyamatosan hűt a gépem...

Ria6 kérdése:

Folyamatosan hűt a gépem aztán kikapcsol mitől lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy Acer Aspire 5630 as leptopom van, tudom nem mai darab de eddig semmi bajom nem volt vele.

Pár hónapja kék halált vettem észre rajta megszüntették, ujratelepítették és jobban működöt mint eddig bármikor, aztán nem rég elkezdődött hogy folyamatosan egyre magasabb fokozaton hűti magát és kikapcsol, nem csinálok rajta semmi extrát e-mailt olvasok, küldök és expresszen böngészek hasonlók, nem töltögetek le semmit, gondolom egy ujratelepítés lenne a megoldás de mégis mitől lehet hogy ezt csinálja? Ha valaki tud kérem segítsen mert megint nem szeretnék ezreket kiadni, és ismerősöm sajnos nincs. Amúgy nő vagyok és tulzotan nem értek hozzá, ja a hátlapját már leszedtem hogy kitakarítsam a ventilátort és meg is van emelve tehát nem az asztalon van közvetlen de semmi változás. Segytségeteket elöre is köszönöm.

2012. júl. 2. 15:29
 1/1 Gryphon ***** válasza:
ha egy laptop kibír 4-5 évet az maga a csoda...ne is haragudj de jobb nem lesz..csak súlyos ezrekért.ideig-meddig.
2012. júl. 3. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!