Mi történik ha a facebookon más képével regisztrálok de nem az ö nevével?
Figyelt kérdés
elkap az internet- rendőrség? lenyomozhato egyáltalán?2012. jún. 30. 05:18
1/3 anonim válasza:
szerintem lesz@rnak ha csak a képen szereplő fel nem ismeri magát! mind amellett hihetetlenül nagy bunkóságnak tarom más pofájával villogni,ha te olyan rusnya állat vagy hogy nem mered a saját képed kib@szni akkor egyszerüen ne használj képet és kész!
2/3 OMG! válasza:
Ha olyan rusnya a pofád, hogy más képével akarod magad illegetni, akkor inkább ne is rakj képet! Perpill ha én megtudnám, hogy az én képem egy más profilon is szerepel, azt a személyt úgy megfejelném, hogy a szeme a köldökén esne ki! Ajánlom, hogy ne az én profilomat stírölgesd!!! :x
3/3 anonim válasza:
kinek a képével akarsz regisztrálni?:D egy gugliról lopott modell emólányéval?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!