Szervergépen mit érdemes futtatni? Mire használjam ki?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 15:23
1/7 anonim válasza:
Szervert, például. Játékszerverek, FTP, akár weboldal, admin felületek, tárhely, stb.
2/7 A kérdező kommentje:
kommunikációs szervereket futtatok jelenleg.
(Ventrilo,TeamSpeak,) Játékszerverből pedig CS:16
tárhelyhez,weboldalhoz nem értek,te értesz webadmin készítéshez? esetleg valami egyéb ötlet?
2012. jún. 28. 15:35
3/7 anonim válasza:
Esetleg egy IRC szerver még. Webadminokhoz nem értek.
4/7 A kérdező kommentje:
IRC = MIRC? hogyan futtathatom? és leírnád pontosan akkkor mi is az?
2012. jún. 28. 16:07
5/7 anonim válasza:
Na itt komoly gondok vannak, az IRC-ről tájékozódni 1 apró kereséssel lehetett volna...
Minek szerver, ha azt sem tudod mit szeretnél?
Egyébként pedig nézz körül a neten, tuti van pár webadmin, amit tudsz használni. (Ingyen senki nem fog neked semmit sem csinálni!)
6/7 A kérdező kommentje:
igen ez az irc amire gondoltam. jelenleg csak ventrilo,teamspeakkel foglalkozom,ezt tudom és akarom is csinálni..csak kíváncsi voltam a véleményekre.
2012. jún. 28. 16:20
7/7 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha csinálsz egy Minecraft szervert és bedobsz pénzért vehető rangokat, mert manapság a 11-12 évesek addig nyúzzák szüleiket amíg meg nem veszik bele. De hogyha elég nagy a teljesítménye a szervergépnek akár azt is megtehedet, hogy te futtatsz másnak szervert ő meg küldi a havi bérleti árat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!