Hogyan lehetne megjavítani a gépemet?
Figyelt kérdés
AZ történt, hogy egy bizonyos személy gegből kihúzta az áramból a gépet. Én visszadugtam és újra bekapcsoltam a gépet, de még nem kapcsolt be teljesen, mikor megint ki lett húzva. Azután csak másnap kapcsoltam be, de nem működött. Bekapcsoláskor beadta a fekete alapon fehér rizsát a Windows normál módú, csökkentett stb. indításáról. De egyik sem működik. Elkezdi betölteni, pittyan egyet, majd újra beadja a szöveget. Beszéltem egy haverommal, aki szerint újra kell rakni a windowst( XP van) és el fog veszni az összes adat. Szerintetek is csak ez a megoldás létezik?2012. jún. 28. 15:19
1/2 anonim válasza:
Próbáld ki:
1. Berakod egy másik gépbe a winchestert, mented róla az összes adatot, majd adjunk neki.
2. Ha ez bármilyen okból nem elérhető, csinálj egy boot CD-t (pl. Ubuntu-val), majd ugyanúgy mentsd le az adatokat.
3. Ha ez sem megy, próbálkozz berakni a telepítő CD-t, és javításra nyomni.
2/2 anonim válasza:
Nálam a javítás nem akart működni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!