Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » FONTOS! A Harry Potter és a...

FONTOS! A Harry Potter és a Titkok kamrája című Számítógépes játékról lenne egy kérdésem. HOL & Mikor?

Figyelt kérdés

Vannak varázsigék pl.:

-Flipendo

-Alohomora

-Lumos

-Skurge

-Diffindo*

-Spongify*

-Rictusempra

-Expelliarmus*

-Mimble Wimble.*

a Csillagozott varázsigéket hol és mikor tudom megtanulni?

(amelyik nincs becsillagozva,azt már tudom.)

Mert a Diffindo(Szétszakító varázslat.)

és a Spongify (Ugorj egészen a csillagokig varázslatokra szükségem lenne.

Hol és mikor tudom őket megtanulni??

2012. jún. 28. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Részletekre nem emlékszem, mert nagyon régen játszottam, de ha haladsz előre a történetben, akkor szépen sorra fog kerülni az összes, nem tudod kikerülni vagy véletlenül elszalasztani őket. Bizonyos területeket ugyebár csak bizonyos varázslatok birtokában tudsz bejárni, gondolom ezért aggaszt a dolog. Később vissza tudsz majd menni mindenhová, tehát amiatt ne aggódj, hogy lemaradsz valamiről. Csak játssz, és idővel meglesz minden.
2012. jún. 28. 11:15
 2/3 anonim válasza:

a challenge-k egymást követik szépen sorban, közöttük mini-küldetésekkel, illetve a történet eseményeivel

A spongify-t majdnem közvetlenül a titkok kamrája előtt kell megtanulni

A diffindo meg ha jól emlékszem a harmadik, a rictusempra és a skurge után

mimble wimble varázsige ha jól emlékszem csak a varázslópárbajban van csak úgy mint az expelliarmus, a játék más részein azok nem használhatók

2012. jún. 30. 23:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. júl. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!