Melyik volt az eddigi legjobb PC játék amellyel játszottatok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 19:56
1/12 anonim válasza:
Attól függ milyen a gép , mondjuk nekem egy jó kis gépem van, amivel játszottam a legjobb a Battlefield 3,Crysis 2,Minecraft régi ami minden gépen megy counter-strike,half-life.
2/12 anonim válasza:
De mondjuk ajánlanám a Battlefield Bad Company 2-őt is :D
3/12 Robcsi14 válasza:
Jelenleg a 256 Ramos gépemen a Live For Speedet nyomatom....a legreálisabb autoszimulátor...
Egérrel is lehet vezetni !
Igynem kell pöcögtettni a jobb meg bal kormányzáshoz a nyilakat :)
béke
4/12 MaXXeGee válasza:
Még az általános iskolában volt egy játék, C64-re szalagról töltöttük be .. egy bányászt kellett irányítani .. majdnem olyan volt, mint a super mario, csak egy korábbi kiadásban .. na azzal játszottam utoljára .. de ha valaki megmondaná nekem, mi volt az a játék, nosztalgiáznék egyet :D
5/12 anonim válasza:
Crysis 2 szerintem egy kalap szar.
Medal of honor széria jó háborús.Most épp netes játékkal játszok a World Of Tanks szerintem a legjobb. :D
Aztán F1 2012,Toca Race Driver 3
Age Of Empire 3
Emergency 3-4
Unreal Tournament
Szimulátorok közül OMSI busz szimulátor,Rail Simulator.MSTS stb..
6/12 anonim válasza:
Az Oblivion annak idején annyira magával ragadott, hogy 2 hónapon át minden szabadidőmben vele játszottam. Nem ettem, alig aludtam, mindezt munka mellett! Új gépet vettem, mert a régi nem vitte rendesen...
7/12 anonim válasza:
8/12 lindmayer válasza:
nálam a best of a maffia(az első epizód)
9/12 anonim válasza:
Mw3, a medal of honor 2010-es változata is nagyon jó, need for speed the run, prototype :)
10/12 anonim válasza:
okájgud.. ennyi izét.. azért mer tkijött a crysis 2 az nem aszt jeletni hoyg aza legjob játék aföldön.. melesleg xbox barát lett. egy szar.. lefogadom van közötettek olyan aki a 2öve jáccot de az 1et már nembirja el a gépe mert 100x nagyoba gépigény eés jobb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!