A kérdésem meg ér ez valamennyit? Azért kérdezem mert semmi infot nem találok vagy is találok csak boltokba az meg ugyi drága
Alaplap
P4PE-X/TE (Intel 845PE) Series
P4PE-X/TE socket 478 Pentium 4 motherboard is based on the Intel 845PE chipset.
Supporting idustry-leading technologies such as DDR400(O.C), and FSB800(O.C) and an
abundance of advanced features, the all-new P4PE-X/TE enables outstanding performance
and value. (When you used a CPU with 800Mhz FSB, you need to install a PC3200 (400Mhz)
DDR memory.)
Vga: Ati radeon 9800se 256bit/128MB
ATI Radeon 9800SE, 128MB, AGP
ATI Radeon 9800SE chipset, 256 bit 128Mb DDR ram
AGP 8x, 4x; 4 csatornás renderelés
SMARTSHADER 2. 1: Programozható Pixel (2. 0) és Vertex (2. 0) Shaderek - DirectX 9
támogatás
SMOOTHVISION 2. 1: teljes képernyős, továbbfejlesztett élkisimító technológia
128 bites lebegőpontos színszámítás a precíz megjelenítésért
FULLSTREAM technológia: segíti az internetes videólejátszásokat, tisztább és élesebb...
Processzor:
Intel® Celeron® Processor 2.40 GHz, 128K Cache, 400 MHz FSB
Memoria:
1 GB DDR 400 MHz Kingmax
HDD 80 Gb :
Seagate Barracuda 2 mb buffer rpm 7200 interface U/ATA 100
HÁZ 300 W COLORSIT 330U-FCM
LG és NEC DVD írok
Felénk ilyenek az árak :(
Balázs81
több mint valószínű hogy azt az üzlet politikát használják
vedd meg olcsón add drágán ugy is megunja és összerakat egy ujjat mi meg fél áron beszámítsuk és jöhet a körforgás
sajnos kénytelen vagyok néha tőlük vásárolni ha javítok valamit :( mert ha valami hiba van akkor vagy vissza a lóvé vagy csere :) meg személyesen betudok menni a boltba
Kicsit már elkalandoztunk, de sebaj.
Miért nem vásárolsz neten? Vatera, ebay, hardverapro...
Jobb vásárokat lehet ott csapni mint aban a bltban.
Viszont mi ne feledd el a géped értékét adtuk meg azt hogy te mennyiért hirdeted meg az már a te ügyed. add fel 25 000 ért. hátha találsz és jó eséllyel találsz egy balekot.. Ez persze csúnya dolog.
Én elég sokat foglalkozok ilyennel és sajnos tudom, hogy az ilyen gépeknek szűk a piaca, de van.
És sok a kispénzű ember. Esetleg csapj hozzá egeret billentyűzete monitort...
egér bill monitor 19" van hozzá
a neten meg nem merek vásárolni ha nem én veszem meg
és pedig azért mert szeretem elkerülni a feles vitákat
:)
másrészt időbe telik visszaküldeni a címzettnek az alkatrészt másrészt pedig kérdéses hogy látom e pénzt vissza ? mert ugye akinek összeraktam vagy cseréltem az várja a pénzt és ezt meg kell előlegezni :(
igen valoban elkalandoztunk :)
(De azt te is tudod hogy egy laikus embert hiába gyözködöl hogy azért lassu a gépe mert sok felesleges progi fut egyszerre és ez nem a gép hibája :) )
Gép hiba vagy sem.
A fő baj egy ilyen géppel ott van, hogy hiába teszel csak egy XP-t fel rá teszem azt. Felteszel egy böngészőt még és csak frissíted a géped és ugye a víruskergető is megy még fel akkoris ott vagy, hogy netezés közben egy ilyen gép lehal. Csak a Flash megöli...
a gép a mai napig is tökéletes !
:)
internet kiváló
avg van rajta okosan beállítva
yutub tökéletes
2 db nagyobb játékot raktam fel az egyik tombraider underword az most full grafon megy
meg egy autos
de annak meg nem jut eszembe a neve
de repülö téren kezdödik és ott kell kiválasztanod a karaktert majd házat és autot vásárolni
a THQ csinálja
na ez a játék közép beállitásokal szépen elmegy
Ha te mondod.
Én nem venném meg ezek ellenére sem..:)
Fél év használat után megeszi a rendszert a windows,,,
Majd ha eladtad számolj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!