Lehet egy winyóra 2 op rendszert telepíteni?
Lehet, de be kéne tartani, hogy előbb a régit teszed fel.
Mivel amikor az XP-t készítették még nem létezett Win7 és az XP telepítője nem is ismeri fel, hogy van már valami fent.
Ellenben az Win7 felismeri, ha van már fent egy XP.
Szia
Én pont úgy tudtam, hogy előbb a magasabb verziójú kell, hogy fent legyen. Azért csináltam így.
Akkor lehet, hogy ez a baj?
És most ha visszateszem a win 7 lemezt ésonnan bootolok és javításranyomok nem telepítésre akkor megmaradnak az adataim a c-n?
Egyébként igen gyorsan reagáltál köszönöm szépen.
Igen, a javítás megcsinálná elvileg rendesen az indítási menüt és nem törölne adatot.
@pc_platinium: Annyira imádom az ilyen értelmes hozzászólásaidat... Egy smile miatt baromira nem érdemes ide írnod...
Mindig a legalacsonyabb kat oprendszert telepítsük elsőként
A hyrens boot cd vel szerkeszed átt a boot.ini filét
hyrens boot cd kell hozzá hogy egy alaprendszered legyen
vagy letöltöd a windows PE t
és áttszerkeszted a boot.ini fájlt
Az eredeti igy nézett ki:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar"/noexecute=optin /
fastdetect /usepmtimer
és én kiegészitettem ilyenre:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar"/noexecute=optin /
fastdetect /usepmtimer
multi(1)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows 7"
Gyakorlatilag a multi(0) helyére ezt irtam multi(1) gondoltam kezdjük a legelejéről aztán ha nem jó megyek tovább disk,rdisk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!