Hova tűnt el pár ikon a jobb alsó sarokból?
Figyelt kérdés
Pár napja volt vírusom amit ugyan töröltem, de azután a jobb alsó sarokból eltűnt pl. az avast ikon jel sőt a nyelvi eszköztár is!
Pedig a nyelvi eszköztár be van kapcsolva hogy mutassa. Az avastnál is be van kapcsolva hogy legyen kint!
A tálca és a start menü beállításainál a testreszabásnál is be van állítva hogy mindig látszódjon.
Vírusom nincs már, átnéztem avast-tal, counterspy-al és Aquared Antimalware vírusírtóval is.
Egyéb ötlet?
2009. júl. 7. 23:17
1/4 anonim válasza:
nem tudom milyen virus lehetettegy egyes virusok a fájlokból vagy a te esetedben azókból a fájlokból lehuzott a virus ahogy a virust letörölted a virus magával huzta az ikonsegitőt és igy nem látszik
2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ.
Valakinek nincs ötlete hogy lehetne visszahozni ezeket?
2009. júl. 8. 10:26
3/4 anonim válasza:
nekem néha a hangerőszabályozós ikon tűnik el, és nem tudom visszahoznia tálca beállításainál sem. de ha megunta a távolmaradást vissza szokott jönni és működik is.
restart esetleg?
4/4 A kérdező kommentje:
Az sem oldja meg a gondot =) Azért köszi
2009. júl. 8. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!