Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi szükséges egy ilyen állás...

Mi szükséges egy ilyen állás betöltéséhez?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, nem rég érettségiztem. Most olvastam a Szuperinfóban egy állásról, amiben számítástechnikai boltba keresnek eladót, de írták, hogy szaktudás szükséges. Én informatika szakon végeztem, tanultam programozást is, de nem vagyok valami jeles informatikából. Nincs meg az összes ECDL vizsgám, mert nem volt lehetőség letenni, de mindent tanultam. Ami igazából nem megy annyira, az a weblapkészítés és az Excel. Többi elég jól megy, tudok vakon és gyorsan írni. De gondolom nem ilyenekre gondoltak, hanem, hogy tudjam mi fán terem a számítógép. Nem?
2012. jún. 25. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj be, kérdezd meg...

A munkáltató dönti elé, hogy neki mi kell, mi a fontos egy eladónál...

2012. jún. 25. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
szgép alkatrészekhez kell naprakészen értened, miből állnak, hogyan működnek, melyek jobbak teljesítményben, minőségben, megbízhatóságban, mi mivel passzol össze stb. szoftveres + programozói tudás annyira nem fontos
2012. jún. 25. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, általában ez kell, amit itt előttem írtak, de jöttem már ki én is sírva egy ilyen üzletből, mert az eladó azt sem tudta, melyik a gép eleje... Munkáltatója válogatja, ezért írtam, hogy menj be...
2012. jún. 26. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. jún. 26. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!