Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítséget szeretnék abban...

Scratch12 kérdése:

Segítséget szeretnék abban hogy miért indul ok nélkül újra a gépem ha az op rendszernek semmi baja sincs? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés
Mert ha bekapcsolom bejön az a kép ahol ki írja hogy hogy léphetek a biosba hogy mennyi a RAM stb. azt mi után bejön az ezt követő kép meg fogja és újraindul vagy újra se indul és ha esetleg eljut odáig hogy bejon az op rendszer az asztal stb és ha vmi filmet akarok nézni vagy játtszani ki teszi nagy képernyőre és ugyan ez vagy újra indul vagy le áll.

2012. jún. 25. 18:34
 1/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Abban nem vagyok biztos, hogy az Operációs rendszerednek semmi baja sincs.

Amiket leirtál azok épp hogy az operációs rendszer hibájára is utalhatnak, nem tölt be a windows, sokszor lefagy, ujraindul, ha betöltődik akkor is lefagy ujraindul.

A fenti az egyik lehetőség.

Lehetséges még virusfertőzés, és az okoz ilyen gondot.

Illetve valamelyik hardverrel van baj, és ez okozza a sok fagyást, ujraindulást.

Keress egy CD-ről működő OperációsS rendszert (pl Hiren's boot cd-n van egy mini windows XP), azzal ha beinditod a gépet, talán tudsz dönteni, hogy hardverhiba vagy operációs rendszer hiba áll fent, esetlegesen viruskeresést is végezhetsz a CD-ről. (Ha a CD-ről inditott windowzod is lefagy, ujraindul, akkor nagy valószinűség szerint Hardverhibád van, a CD-n vannak hardware tesztelő programok is).

Sok sikert.

Üdv.

2012. jún. 25. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:
volt nekem is ilyen hibam,de nekem azert mert tulmelegedett a proci,mert igen felhuztam a frekvenciajat
2012. jún. 26. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!