XP ujratelepítés után nincs hang a gépemen. Mindent próbáltam már, mi lehet a gond?
A speccy progi szerint ezek az infók,realtek-et is telepitettem,drivereket is kerestem az alaplaphoz semmi sem működik.Annyira nem értek hozzá,segitsetek!
Alaplap
Gyártó LENOVO
Modell LENOVO (LGA775/PSC/TJS)
Verzió ThinkCentre M55
Lapkakészlet gyártó Intel
Lapkakészlet modell Q965
Lapkakészlet változat C1
Déli-híd gyártója Intel
Déli-híd modell 82801HB/HR (ICH8/R)
Déli-híd változat B0
BIOS
Márka LENOVO
Verzió 2JKT32AUS
Dátum 03/13/2007
Nem kaptál a gépedhez CD-t?
Hangkártya ikonját látod a Tálcán vagy a Vezérlőpultban? Lehet, hogy REALTEK a gyártó. A pontos típus kellene, aztán keresd meg a www.realtek.com oldalon a hozzá tartozó drivert.
Drivers and softvare... Tudsz angolul? Ha nem, használd a Google Chrome fordító programját.
Nincs hozzá cd,ismerőstől vettem:(
A vezérlőpultban azt irja hogy nincs hangeszköz,a tálcán sincs semmi.Integrált hangkártya van benne,de nem tudom hol lehet megnézni a gyártót.Nagyon nem értek ezekhez-.-
Igen tudok angolul,de a pc-k világában nekem túl sok a szaknyelv:D
A lenovo honlapján minden ami audio drivert találok régi,2006,2007...letltöttem többet,telepitem,és mindegyiknél ezt irja,mikor elinditanék egy zenét:
"Bad DirektSound Driver.Please install proper drivers,or select another device in configuration.
Error code:88780078
Az eszközkezelőben pedig mindig csak ezt látom,ezeknél van ilyen sárga kérdő!felkiáltójel:
-Ethernet vezérlő
-Hangeszköz a High Definition Audio buszon
-Ismeretlen eszköz
-SM buszvezérlő
Fogalmam sincs hogy mihez kezdjek már vele:S
Ide kellene levinned, biztosan tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!