Mit lehet csinálni a laptopommal?
Figyelt kérdés
Két éve vettem egy MSI laptopot. Minden nagyon jól működött, de az előbb amikor lezártam a képernyő része ketté vált a jobb oldalon. Már egy ideje kattogott, az a forgó része, de most felvált az a lemez része és nehezen nyílik meg csukódik. Sajnos csak ilyen idiótán tudom megfogalmazni, mert nem értek, hozzá, de ha eltört ezt megtudják javítani? Elég drága volt és nem örülnék neki, ha egy ilyen drága gép tönkre menne, csak mert lecsuktam.2009. júl. 7. 13:49
1/3 anonim válasza:
öö tehát a képernyöje is meghibásodot ???
2/3 anonim válasza:
Ha jól értelmezem akkor az a csuklórész romlott el valamilyen szinten, ami összeköti a monitort a géppel.
ez esetben fel kell keresni azt a helyet, ahol a készüléket vette, és ha van akkor ott szervízbe beadni, de nagyon esély van az MSI szervízet felkeresni, és megjavítatni.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére a képernyő nem hibásodott. Minden működik, de mivel kiáll egy rész belőle nem leshet össze csukni, mert különben eltörik. Csak nem tudom mitől lett ilyen. Miközben csuktam le, egyszer csak kiugrott. Gyorsan felnyitottam, hogy megnézzem működik e, működött, de lecsukni most nem tudom. Elviszem szervízbe van még jótállása szerencsére. Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 8. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!