Hogyan tudnám kikapcsolni hogy az előugró ablakot ne blokkolja a böngészőm?
Ie böngészőm van még mielött valaki mondaná hogy cseréljem le mozillára vagy bármi másra most el mondom h NEM cserélem le mert szerintem meg a többi gagyi és ie-vel nincs semmi bajom. Régen nem blokkolt, de most igen. Hogyan tudnám kikapcsolni? Jójáték.hu-n nem tudok játszani mert nem akarja megnyitni az ablakot -.-
Vki tudna segíteni?
Szerintem gyerekes az internet explorerhez való kötödés.
Annyi hiba és biztonsági rés van benne, sokkal több rosszindulatú dolgot enged be, mint pl. Firefox, Safari.
Nem beszélve a sebességről...
Egyébként:
Eszközök/internetbeállitások/Adatvédelem/Elugró ablakok blokkolása
és azt a pipát kiveszed
:)
Gáz hogyha én ehhez ragaszkodok a legjobban? A sebességével nincs semmi gondom és amúgysincs magával a böngészővel. Minden normálisan működik, miért lenne gyerekes? Próbáltam mást is, de nem jött be.
Amúgy köszi a válaszod, már megcsináltam de még mindig blokkol.
Pontosan ezért kéne átszokni egy firefoxra. Mert internet explorer (főleg a 6) nagyon sok hibát tartalmaz.
Kikéne próbálni, hogy más böngészővel megnyilik e az oldal és ha igen(elég valószinű) akkor átkéne szokni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!