Szeretnék egy laptopot venni Milyet vegyek? Feltételeim:
-megbizható
-Minecraft,Metin,counter strike source és 1.6 fusson
-windows 7
-max 90.000 Forint
-wifi, usb , jo lenne:számologép rész a billentyüzeten.-en
-Mininmum 16" kijelző
MSI CR650-454XHU Notebook
szerintem ez jó lessz Az Intel Atom az rhulladék egyik osztálytársamnak intel atomos gépe van és kinagyitva a youtube videot szagatott ez AMD jó videokártya lehet hogy a proci gyengébb de vga jó azt nem tudom hogy elmennek e a játékok der ebben az árkategoriában ez a legerősebb vga-val felszerelt gép és a játéknál a vga a lényeg.
Az elöttem íronak igaza van hogy, laptopbol drágábatt kell venni mint 90 000Ft de mac book-ot ne vegyél drága mint a fene ráadásul a testreszabásnál nagyon meg van kötve a kezed tehát nem nyulhatsz be akármibe hibá jobban van optimalizálva de mondjuk nekem ez nem fér bele hogy nem kapok szabad kezet a rendszer bármilyen módu állítgatásában.
Szerintem ez jó lessz: Asus K53SC-SX373D 145 000Ft 2.generációs core i5 vagyis sandy bridge + Nvidia geforce Gt 540M simán elviszi a játékokat még a BF3-at is medium-on.Nekem a Geforce GT 330M is elvitte core i3 330M-mellet a BF3-at Mediumon Pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!