Mitől lehet kevés a hely a c helyilemezen? (bővebben lejjebb)
Figyelt kérdés
a számitógép folyamatosan kiirja hogy kevés a hely a c meghajtón és töröljek. ki is irja hogy a 39gb-ból 300mb szabad, de ha megnyitom semmi sincs ott ami ennyit foglalna. amit tudtam átpakoltam másik helyi lemezre, de folyamatsan csökken a szabad hely úgy, hogy nem mentek oda semmit... ez mitöl lehet, mi ez?2009. júl. 6. 22:23
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy vírus. Valakinek volt úgy, hogy kevés hely volt a C-n. Törölt, de nem ürítette a lomtárat és az volt a gond.
2/4 anonim válasza:
Lehet elrontott dvd írás következménye, vagy a sok rendszer-visszaállítási pont, vagy nem használtok ccleanert(például) a böngészés előzményeinek törlésére...
Total Commander>>>Látszik a rejtett fájl beállítsa után>>>C/doc and sett/te mint felhasználó/Local Settings/Temp...itt mindent törölhetsz. A rendsz.vissz.áll.pontokat töröld, és futtass rá egy ccleaner törlést utána...meglepően sok szabad hely jöhet így össze...
3/4 anonim válasza:
documents and setting/user/local setting/temp, itt keresgélj, fogadjunk dugig van mindenféle szeméttel. windows/temp, itt is, documents and setting/user/local setting/temporality internet files, itt is.
Ja fontos, a rejtett fileok megjelenitését kapcsold be mert nem fogod igy megtalálni.
4/4 anonim válasza:
jó,hogy olvastam az itt válaszolókat,sokat segített!!1 giga szabadhely volt csak helyilemezen,letöröltem a temp mappa tartalmát,és láss csodát 3-5 giga szabadhely van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!