Mi az a chipset? Frissíthetem?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 21:27
2/9 A kérdező kommentje:
értem.és annak van értelme?
2009. júl. 6. 21:37
3/9 anonim válasza:
Nem sok, csak ha valami nem működik a gépen, és az a chipset driver hibája.
4/9 anonim válasza:
Általában a chipset driverek alapból jók, a frissítések 1-2 speciális dolgon javítanak. Néha fagyás tud megszűnni tőle, de tényleg ritka. Ennek ellenére azt mondom, hogy ha van új driver, akkor frissítsd. Ha nincs semmi gond a gépeddel, akkor viszont nem érdemes. Gyorsabb nem lesz tőle.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.nincs semmi baja.csak hiányzik valami direktx,és mivel gőzöm nincs mi az,gondoltam ha frissítek hátha feltelepítem vele.
2009. júl. 7. 21:52
6/9 anonim válasza:
Ha a videókártya nem támogatja a DirectX-et (nem írtad hányas kellene), akkor újat kell venni. Ha pedig a gépre nincs feltelepítve, akkor letöltheted pl. innen: [link]
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
2009. júl. 10. 23:54
8/9 anonim válasza:
chipset = ragozott főnév. Magyarul: "ropogós burgonyaszirmot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!