Mik ezek a billentyűzeten?
Most cseréltük le a billentyűzetet, és ezen már más gombok is vannak. Ilyen a : Sleep, Power, Wake up, Fn
Lehet hogy egyszerű a válasz rá, de én ezt mégsem tudom.
A válaszokat előre is köszi!

sleep: "elaltatja" a gépet, készenléti üzemmód...
power: ezzel ki tudod kapcsolni, billentyűzetről...
wake: "felébreszti" a gépet, "alvó", vagyis készenléti üzemmódból...
Fn : bizonyos billentyűk másodlagos, harmadlagos funkcióját tudod vele aktíválni... pl.: nálam Fn+É = "+" jel...
remélem segítettem...:)

A sleep az készenléti állapot.
Power kikapcsolás.
Wake a készenléti állapotból visszajön.
Fn gomb pedig plusz billentyűk . Nekem úgy van, hogy az Fn felírat körül szürke és amelyik billentyű is máshol szürke és ami ebbe bele van írva azt működteti ha lenyomod vele egy időben az Fn gombot. Nincs nekem pl. home, end, Pgup, Pgdown billentyűk, hogy praktikusabb (gondolom) legyen, és ezek nekem a nyilakon vannak szürkével, hogy az Fn-el használjam.
Ki is próbáltam, de a wake up nem működik, a házon a bekapcsoló gombot nyomtam meg, és akkor jött vissza a kép.
A power az viszont működik.
Köszönöm a válaszokat!

Első vagyok: a wake up, tényleg nem mindig működik...:)
Viszont, ha elaltatod a gépet, elvileg a bill. összes gomjára "felébred"... kivéve akkor a wake up..:)

01:32-nek
Igazad van, elolvastam volna, ha lenne. Apámnak adta egy kollegája, és az útmutató nem volt már meg. Tehát végül is csak nekünk "új" a billentyűzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!