A Windows 2000 és a Windows Millenium Edition ugyanaz?
Figyelt kérdés
Mert egy kommentben ezt olvastam, és szerintem nem ugyanaz, de akkoriban még nagyon fiatal voltam, úgyhogy ez kimaradt nálam.
Wikipediáról ítélve két különböző operációs rendszer, de miben más a Millenium Edition a 2000-hez képest?
2012. jún. 19. 21:56
2/6 anonim válasza:
Nem.
reviews.cnet.com/4520-3671_7-5020051-1.html
3/6 anonim válasza:
Teljesen eltérő rendszer a kettő. A Win Me DOS alapú, míg a Win 2000 NT alapú.
4/6 anonim válasza:
Nem ugyanaz. A Windows ME (milemium editon) borzalmas lett, amit a Microsoft is elismert, ezért csinálták a windows 2000 -ret ezzel meg lett oldva a dolog. A Windows 2000 már nem lett borzalmas.
5/6 Golan Trevize válasza:
Előző válasz hülyeség, a két rendszer egymástól teljesen függetlenül lett kifejlesztve.
A Windows 2000 a Windows NT folytatása. Ebből lett az XP.
A Windows ME, pedig nem más, mint egy friss driverekkel és néhány baromsággal "frissített" Windows 98.
6/6 A kérdező kommentje:
Na ez egy konkrét válasz, köszi, erre voltam kíváncsi.
2012. aug. 6. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!