Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy ez az alaplap:ASRock...

Nagy Pávián kérdése:

Hogy ez az alaplap:ASRock G31M-S. Ezt a vidikártyát futassa : Gainward GeForce GT440 1024MB milyen procit ajánlotok (tudom h nagyon nem jó kártya)?

Figyelt kérdés

2012. jún. 18. 21:12
 1/4 A kérdező kommentje:
boccs de elírtam az alaplapot! ASRock 880GM-LE FX vagy ASRock 985GM-GS3 FX ezek közül valamelyiket fogom választani de ha lehet mind a kettőre ajánjatok! lécc
2012. jún. 18. 21:54
 2/4 anonim válasza:
Ha olyan procit akarsz, ami csak ezt a karit eltolja, bőven elég egy amd athlon II x2 250. Nekem is ez van, és a GT440 amúgy sem egy nagy vidikari. Amilyen karit most fogok venni (HD6750) a procim elbírja. Bár ez igazából a tápon is alapszik.
2012. jún. 19. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:
és hogy például a Battlefield 3 elfusson milyen procit ajánlotok (tudom szarul fut de akkor is ezt veszem)
2012. jún. 19. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:
lécc segitsetek milyen procit vegyek h viszonylag vigye a mai játékokat (még mindig a Gainward Gt 440-ről van szó)
2012. jún. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!