Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógép nem indul?

A számítógép nem indul?

Figyelt kérdés

Azt írja hiányzó NTLDR.

Eredet Windows XP Home Edtion.

Mi a megoldás?

Olvasom: [link]

De mégis hogy csináljam?

2012. jún. 17. 00:43
 1/3 MaXXeGee ***** válasza:
A hiányzó ntldr üzenetet akkor adja ha nem ismeri fel a merevlemezt vagy kivetted a boot eszközök közül, vagy megsérült, vagy elveszett róla az op rendszer . szóval nem találja a C meghajtón a boot fileokat.
2012. jún. 17. 01:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi.

asus won 3056 awards in 2008 laptop.

Skype ... mindenféle haszontalan dolog van a biosba, de boot sorrendet hogy hol lehet beállítani azt nem találtam.

Azt sem értem hogy mi az életnek nem boot-ol be CD-ről., zörög a CD meghajtó bootoláskor mintha onnan karna beootoloni, majd a hülye hibaüzenet jön:Hiányzó NTLDR.

Erre kérek választ!

2012. jún. 17. 06:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy történhetett. Ez a sz@r ami rajta van Express Gate kis füzetbe Q4313/November 2008 verzió van írva ha ez segít vmit.
2012. jún. 17. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!