Hogy lehet bejelolni egyszerre tobb kepet?
Hát, ha egy mappában lévő összes dokumentumot ki akarod jelölni akkor az Ctrl + A. Ez működik pl. itt válaszírásnál is, ezzel mindent ki lehet jelölni az adott helyen.
Emellett ugye van a Ctrl+ egérrel kattintás megoldás, amit te is írsz.
Ezek mellé szerintem már csak az van, amikor nem egyenként jelölöd és nem is egyszerre, hanem adott mennyiséget.
Én ezt úgy szoktam, hogy egérrel kijelölöm egyszerre. Ehhez kattints (bal, azaz a szokásos egérgombbal) valamelyik ikon mellé és tartsd lenyomva, közben pedig húz el az egeret. Így rajzolhatsz vele egy ideiglenes téglalapot. :-) Ami ezen belül lesz, azt kijelölted.
Azt, hogy ilyenkor csak a képeket jelölje, hát szerintem azt nem lehet, nem hinném, hogy ilyen formában létezik rá megoldás.
#2 Köszi a tippet (shift)! Ez tök vicces, nem értem, hogy nem hallottam eddig erről. :D
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!