Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet bejelolni egyszerre...

Hogy lehet bejelolni egyszerre tobb kepet?

Figyelt kérdés
Nem Ctrl -al h sorba kijeloljem , hanem egyszerre:)
2012. jún. 16. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha egy mappában lévő összes dokumentumot ki akarod jelölni akkor az Ctrl + A. Ez működik pl. itt válaszírásnál is, ezzel mindent ki lehet jelölni az adott helyen.

Emellett ugye van a Ctrl+ egérrel kattintás megoldás, amit te is írsz.

Ezek mellé szerintem már csak az van, amikor nem egyenként jelölöd és nem is egyszerre, hanem adott mennyiséget.

Én ezt úgy szoktam, hogy egérrel kijelölöm egyszerre. Ehhez kattints (bal, azaz a szokásos egérgombbal) valamelyik ikon mellé és tartsd lenyomva, közben pedig húz el az egeret. Így rajzolhatsz vele egy ideiglenes téglalapot. :-) Ami ezen belül lesz, azt kijelölted.

Azt, hogy ilyenkor csak a képeket jelölje, hát szerintem azt nem lehet, nem hinném, hogy ilyen formában létezik rá megoldás.

2012. jún. 16. 11:54
 2/4 anonim válasza:
100%
Ha az összes képet ki akarod jelölni akkor Ctrl+A, ha csak x db képet, akkor rákattintasz egyszer az elsőre, amit szeretnél, nyomva tartod a Shift-et, majd az utolsóra is kattintasz.
2012. jún. 16. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 Köszi a tippet (shift)! Ez tök vicces, nem értem, hogy nem hallottam eddig erről. :D

első voltam

2012. jún. 16. 17:06
 4/4 A kérdező kommentje:
hehe:)) koszonom szepen nektek:*
2012. jún. 19. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!