ASUS x51RL Driver -t Windows 7 -re hol lehet letölteni?
Nagy bajban voltam én is a kérdéssel kapcsolatban. Gondoltam egyet és feltettem a laptopra a Windows 8-at, hogy kipróbáljam. Ámde mivel annyira nem nyerte el a tetszésemet, leszedtem, és újra feltettem a 7-est.
Viszont azelőtt tökéletesen működött a videókártya, teljes felbontásban, Catalyst kezelőfelülettel.
Nagy hirtelenségemben azonban mindent töröltem a gépről, így a Catalyst megfelelő verzióját is, ami hogyan, hogyan nem meghajtja a videókártyát Win7 alatt is.
1 hétig próbálkoztam különböző verziókkal, mire ma végre rátaláltam.
Remélem, ez mindenkinek segít majd.
Az oldalon lévő telepítési leírást nem is kell végigcsinálni, mivel a Catalyst szoftver telepítésével települ rendesen a driver is.
Itt a teljes leírás, de a .rar-t csak ki kell csomagolni, és telepíteni. Újraindítás után működik is a dolog. :)))
Remélem, tudtam segíteni, sok helyen írják, hogy nincs megoldás. Én tudtam, hogy van, ezért nem adtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!