Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Adott 1 concorde 7020 tablet....

Adott 1 concorde 7020 tablet. Jobb oldalon 2cm es részen a szélén, nem működik a képernyő érintésre. A többi része viszont tökéletes, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
gondolom lehet szallagkábel, frissités hiba vagy a képernyö fos... nem emrem lefrissiteni mivel olvastam hogy elég sokan tönkrevágták vele a gépet... mit ajánlotok? ne foglalkozzak a 2 cm el, vagy inkább probáljam meg valahogy visszafrissiteni vagy továbbfrissiteni?

2012. jún. 14. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:

valószínűleg tönkrement a képernyő panel mögötti érintkezők, áramkörök!

Szerintem vidd szervizbe és nézesd meg hogy mi is konkrétan a baja!

2012. jún. 14. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
nem garis én is ugy vettem most 10 e ft ért :) öö kérdés, milyen kábel is kell hozzá hogy pendrive ot modemet tudjak usbn rákötni?
2012. jún. 14. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
otg :)
2012. jún. 14. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

igen.

miniusb apa-usb anya otg

2012. jún. 14. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
bementem a boltba ,és aztmondták nem létezik ilyen kábel :) számtekboltba... aztán mutattam mi kell már tudta, de hogy ennek ez a neve azt nem tudta :D 600ft -_-
2012. jún. 14. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
és mi a hivatalos android verzio ami még letölthetö rá biztonsággal hogy ne vágja tönkre a cuccot? 2.3.3 van rajta félek frissiteni mert a fele akkor tönkrement kb :D
2012. jún. 14. 16:16
 7/7 A kérdező kommentje:
8gigás sd met ne mkezeli, mindig a belsö 2gigában turkál.... ezt hogy oldjam meg?:D tök fura ,elég gagyi mert se google mapset nem tudok lementeni térképet, se könyveket nem tudom megnyitni mert acrobat readert nem ismeri kb :D vlmi mással nyitja meg, és memkártyáról nem is tudok semmit megnyitni mert nem is találom meg a 8gigás kártyámat...
2012. jún. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!